Incl. BTW Excl. BTW

Stormbaan Jungle-Run

265,00 / 1 dag 
(Incl. BTW)

Producteigenschappen

Afmeting in cm (DXBXH)
1650x430x500
Minimaal benodigde ruimte in cm (DXBXH)
1750x530x520
Aantal gebruikers
2
Transportafmeting
-
Minimale doorgang
-
Vervoer (minimaal)
Grote aanhangwagen, grote lege bestelbus
Stroom
2x 230 Volt / 2 x 1100 Watt
Gewicht
1 x 150 kg, 1 x 190 kg
Aantal pers. op- en afbouw
3
Inbegrepen onderdelen
Grondzeil - blowers - haringen - spanbanden(2) die om de kussens horen - transportzeilen(2)
Wat mag niet op het luchtkussen
Confetti, eten & drinken, schoenen, klimmen op de wanden
Staat bij retour
Schoon retour anders schoonmaakkosten(nat van de regen is niet erg)
Opmerkingen
Zorg dat er altijd toezicht(18+) is op de kinderen

Omschrijving

Hoe werkt het huren van de Stormbaan Jungle-Run

Om te beginnen bekijkt u of de stormbaan past op de plaats waar hij moet komen te staan. Hiervoor kijkt u naar de minimaal benodigde ruimte dat bij iedere stormbaan vermeld staat. Op deze manier kan het luchtkussen geen schade oplopen aan de wanden, is er nog genoeg ruimte om om de hindernisbaan heen te kunnen lopen en staan de 2 blowers vrij aan de zijkant, zodat zij hun lucht kunnen aanzuigen. Ook is er zo genoeg ruimte om de hindernisbaan te kunnen vastzetten. Als de stormbaan na het opmeten van de beschikbare ruimte past dan kunt u de Jungle-Run gaan reserveren. U kunt dan uit diverse extra opties kiezen die u erbij wilt reserveren. Komt het stormbaan bijvoorbeeld op een harde ondergrond te staan dan kunt u er valmatten bij huren. Ook bepaald u of u het luchtkussen zelf bij ons komt ophalen in Bergen op Zoom of dat u hem bezorgd wilt hebben op locatie. Bij deze laatste keuze bent u wel minder flexibel in de tijd, omdat alles wel binnen onze werktijden moet plaatsvinden. Onze stormbanen zijn allemaal geschikt om zelf af te halen, op te zetten, weer in te pakken en terug te brengen. Het juiste vervoersmiddel is een grote aanhangwagen of grote lege bestelwagen. Bij ieder luchtkussen staat vermeld met welk vervoer u de stormbanen kunt ophalen.  

Korting

Wilt u ook korting ontvangen op de stormbaan? Haalt u de hindernisbaan zelf bij ons op in Bergen op Zoom dan scheelt u dat uiteraard in de bezorgkosten. Al onze hindernisbanen zijn geschikt om zelf op te halen en op te zetten. Wij werken met weekend huur. U kunt de stormbaan die u heeft gereserveerd via onze website ophalen op vrijdag tussen 15:00-17:30uur of zaterdag tussen 9:00-12:00uur en weer bij ons inleveren op maandag tussen 8:00-17:30uur. U betaalt slechts voor 1 huurdag. 

Heeft u de stormbaan op een door de weekse dag nodig dan kunt u het luchtkussen de dag voor de huurdatum bij ons ophalen en de dag na de huurdatum weer bij ons inleveren. Zorg er wel voor dat u met deugdelijk en groot genoeg vervoer komt om uw reserving op te halen. (Let op: voor de afdeling gereedschapverhuur gelden andere tijden)

Mooi weer garantie 

Op iedere stormbaan die u bij ons kunt huren zit standaard mooi weer garantie. Dit betekent dat u kosteloos uw stormbaan of ander luchtkussen kunt annuleren mits u dit doet 48 uur voor de huurdatum. Er moet dan voor de huurdag tussen 10:00-18:00uur wel meer dan 30% kans op regen zijn voorspelt gedurende minimaal 3 uur achterelkaar op buienrader.nl.    

Voorbeeld:

U komt op vrijdag een stormbaan ophalen? Dan moet uw annulering uiterlijk op dinsdagavond om 23:59uur bij ons binnen zijn via email op info@rasverhuur.nl met daarbij een screenshot van Buienrader.nl waar wij op kunnen zien dat uw annulatie aan de regels voldoet. Wij bevestigen uw annulatie hierna via email of telefoon. Voldoet uw annulering niet aan de regels, zoals hier uitgelegd, dan gelden de normale verhuurvoorwaarden.   

Bezorging

Wilt u uw reservering bezorgd hebben? Geen probleem! Wij bezorgen al onze artikelen vanaf een minimale huurprijs van €100,00 incl. 21% btw tegen een onkostenvergoeding. Wilt u weten wat het bezorgen van de stormbanen u gaat kosten? Via onze website rasverhuur.nl kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanmaken, voordat u de keuze maakt om een artikel(en) zelf bij ons af te halen of te laten bezorgen.  

Op- en afbouw

Als u heeft gekozen voor het laten bezorgen van uw reservering dan bieden wij ook de mogelijkheid aan dat wij u meehelpen met het opzetten en inpakken van het luchtkussen, mits dit binnen onze werktijden valt. Anders zou u dit zelf moeten doen. Wij halen het luchtkussen dan de volgende dag of indien het een zondag betreft op maandag weer bij u op. Bij ieder artikel kunt u bij de extra opties lezen wat de meerprijs bedraagt voor hulp bij de op- en afbouw. 

Een Stormbaan veilig gebruiken

Alle luchtkussens die u bij ons kunt huren beschikken over een logboek en certificaat van goedkeuring voor Nederland en België. Ondanks dat onze springkussens dus veilig zijn, zit een ongelukje in een klein hoekje, maar is toch vaak te voorkomen door de instructies juist op te volgen en toezicht op de spelende kinderen te houden door een volwassen persoon(18+). Bekijk onderstaande video aandachtig en volg de instructies op!