Incl. BTW Excl. BTW

Valmat (per stuk)

7,00 / 1 dag 
(Incl. BTW)

Producteigenschappen

Lengte
2000 mm
Breedte
1000 mm
Hoogte
50 mm
Opmerkingen
Wordt alleen verhuurd in combnatie met een luchtkussen en dus niet los

Omschrijving

Hoe werkt het huren van een valmat bij een Luchtkussen

Om te beginnen bekijkt u of het luchtkussen met valmatten past op de plaats waar zij moet komen te staan en liggen. Hiervoor kijkt u naar de minimaal benodigde ruimte dat bij ieder luchtkussen vermeld staat plus de ruimte die de matten nodig hebben. Een Valmat heeft een afmeting van 2 bij 1 meter. Op deze manier kan het luchtkussen geen schade oplopen aan de wanden, is er nog genoeg ruimte om om het springkussen heen te kunnen lopen en staat de blower vrij aan de achterzijde, zodat deze zijn lucht kan aanzuigen. Ook is er zo genoeg ruimte om het springkussen te kunnen vastzetten. Als het luchtkussen na het opmeten van de beschikbare ruimte past dan kunt u het luchtkussen plus matten gaan reserveren. U kunt dan uit diverse extra opties kiezen die u erbij wilt reserveren. Komt het luchtkussen bijvoorbeeld op een harde ondergrond te staan dan kunt u er 2 of meer valmatten bij huren. Ook bepaald u of u het springkussen of stormbaan zelf bij ons komt ophalen of dat u het bezorgd wilt hebben op locatie. Alle springkussens en stormbanen in ons assortiment zijn gemakkellijk zelf op te zetten en in te pakken en met het juiste vervoersmiddel gemakkelijk af te halen bij ons in Bergen op Zoom. Bij ieder artikel staat vermeld met welk vervoer u het luchtkussen kunt ophalen. Kiest u ervoor om het kussen door ons te laten bezorgen dan is dit mogelijk binnen onze werktijden en vanaf een minimum orderbedrag van €100,00 inclusief 21% btw. Deze tijden worden telefonsich met u besproken. 

Korting

Wilt u ook korting ontvangen op uw luchtkussen met Valmat? Haalt u uw springkussen of stormbaan met valmatten zelf bij ons op in Bergen op Zoom dan scheelt u dat uiteraard in de bezorgkosten. Al onze springkussens zijn geschikt om zelf op te halen en op te zetten. Wij werken met weekend huur. U kunt het springkussen of stormbaan met valmatten die u heeft gereserveerd via onze website ophalen op vrijdag tussen 15:00-17:30uur of zaterdag tussen 9:00-12:00uur en weer bij ons inleveren op maandag tussen 8:00-17:30uur. U betaalt slechts voor 1 huurdag. 

Heeft u een luchtkussen op een door de weekse dag nodig? Dan kunt u het luchtkussen met matten de dag voor de huurdatum bij ons ophalen en de dag na de huurdatum weer bij ons inleveren. Zorg er wel voor dat u met deugdelijk en groot genoeg vervoer komt om uw reserving op te halen. Een auto met kinderzitjes en andere spullen achterin kan problemen opleveren. (Let op: voor de afdeling gereedschapverhuur gelden andere tijden)

Mooi weer garantie 

Op ieder luchtkussen dat u bij ons kunt huren zit standaard mooi weer garantie. Dit betekent dat u kosteloos uw springkussen, springkasteel of ander luchtkussen met valmatten kunt annuleren mits u dit doet 48 uur voor de huurdatum. Er moet dan voor de huurdag tussen 10:00-18:00uur wel meer dan 30% kans op regen zijn voorspelt gedurende minimaal 3 uur achterelkaar op buienrader.nl.    

Voorbeeld:

U komt op vrijdag een luchtkussen met matten ophalen? Dan moet uw annulering uiterlijk op dinsdagavond om 23:59uur bij ons binnen zijn via email op info@rasverhuur.nl met daarbij een screenshot van Buienrader.nl waar wij op kunnen zien dat uw annulatie aan de regels voldoet. Wij bevestigen uw annulatie hierna via email of telefoon. Voldoet uw annulering niet aan de regels, zoals hier uitgelegd, dan gelden de normale verhuurvoorwaarden.   

Bezorging

Wilt u het luchtkussen of een ander artikel bezorgd hebben? Geen probleem! Wij bezorgen al onze artikelen vanaf een minimale huurprijs van €100,00 incl. 21% btw tegen een onkostenvergoeding. Wilt u weten wat het bezorgen van een springkussen u gaat kosten? Via onze website rasverhuur.nl kunt u eenvoudig eerst een vrijblijvende offerte aanmaken, voordat u de keuze maakt om een artikel(en) zelf bij ons af te halen of te laten bezorgen.  

Op- en afbouw

Als u heeft gekozen voor het laten bezorgen van uw reservering dan bieden wij ook de mogelijkheid aan dat wij u meehelpen met het opzetten en inpakken van het luchtkussen, mits dit binnen onze werktijden valt. Anders zou u dit zelf moeten doen. Wij halen het luchtkussen dan de volgende dag of indien het een zondag betreft op maandag weer bij u op. Bij ieder artikel kunt u bij de extra opties lezen wat de meerprijs bedraagt voor hulp bij de op- en afbouw. 

Een luchtkussen veilig gebruiken

Alle luchtkussens en valmatten die u bij ons kunt huren beschikken over een logboek en certificaat van goedkeuring voor Nederland en België. Ondanks dat onze luchtkussens dus veilig zijn, zit een ongelukje in een klein hoekje, maar is toch vaak te voorkomen door de instructies juist op te volgen en toezicht op de spelende kinderen te houden door een volwassen persoon(18+). Bekijk onderstaande video aandachtig en volg de instructies op!