Springkussen Multifun Prinses Huren

95,00 / 1 dag 
(Incl. BTW)
Reserveren
Opties bekijken

Producteigenschappen

Minimaal benodigde ruimte in cm (DXBXH) 530x550x360
Afmeting in cm (DXBXH) 430x450x340
Aantal gebruikers 6
Transportafmeting -
Minimale doorgang -
Vervoer (minimaal) Lege auto type hatchback waarbij de achteruit mee omhoog gaat
Stroom 230 Volt / 1100 Watt
Aantal pers. op- en afbouw 1
Gewicht 96 kg
Inbegrepen onderdelen Grondzeil - blower - haringen - spanband die om het kussen hoort
Wat mag niet op het luchtkussen Confetti, eten & drinken, schoenen, klimmen op de wanden
Staat bij retour Schoon retour anders schoonmaakkosten(nat van de regen is niet erg)
Opmerkingen Zorg dat er altijd toezicht(18+) is op de kinderen

Omschrijving

Hoe werkt het huren van het Springkussen multifun Prinses

Om te beginnen bekijkt u of het prinsessen springkussen past op de plaats waar hij moet komen te staan. Hiervoor kijkt u naar de minimaal benodigde ruimte dat bij ieder luchtkussen vermeld staat. Op deze manier kan het luchtkussen geen schade oplopen aan de wanden, is er nog genoeg ruimte om om het springkussen heen te kunnen lopen en staat de blower vrij aan de achterzijde, zodat deze zijn lucht kan aanzuigen. Ook is er zo genoeg ruimte om het springkussen te kunnen vastzetten. Als het springkussen na het opmeten van de beschikbare ruimte past dan kunt u het springkussen Prinses gaan reserveren. U kunt dan uit diverse extra opties kiezen die u erbij wilt reserveren. Komt het springkussen bijvoorbeeld op een harde ondergrond te staan dan kunt u er 2 valmatten bij huren. Ook bepaald u of u het springkussen zelf bij ons komt ophalen of dat u hem bezorgd wilt hebben op locatie. De meeste van onze springkussens zijn gemakkellijk zelf op te zetten en in te pakken en met het juiste vervoersmiddel gemakkelijk af te halen bij ons in Bergen op Zoom. Bij ieder luchtkasteel staat vermeld met welk vervoer u het springkussen kunt ophalen. Kiest u ervoor om het springkussen door ons te laten bezorgen dan is dit mogelijk binnen onze werktijden en vanaf een minimum orderbedrag van €100,00 inclusief 21% btw. Deze tijden worden telefonsich met u besproken. 

Korting bij zelf ophalen/terugbrengen

Wilt u ook hoge korting ontvangen op het huren van uw springkussen? Haalt u uw springkussen zelf bij ons op in Bergen op Zoom dan scheelt u dat uiteraard in de bezorgkosten. Al onze springkussens zijn geschikt om zelf op te halen en op te zetten. Wij werken met weekend huur. Dit betekent dat u het springkussen dat u wilt huren kunt ophalen op vrijdag tussen 15:00-17:30uur of zaterdag tussen 9:00-12:00uur en weer bij ons kunt inleveren op maandag tussen 8:00-17:30uur. U betaalt slechts voor 1 huurdag!
U vult als begindatum de ophaadag in vrijdag of zaterdag en als einddatum maandag. U ziet dan de prijs voor 1 dag huren staan.  

Heeft u een springkussen op een door de weekse dag nodig dan kunt u het luchtkussen de dag voor de huurdatum bij ons ophalen en de dag na de huurdatum weer bij ons inleveren. Zorg er wel voor dat u met deugdelijk en groot genoeg vervoer komt om uw reserving op te halen. Een auto met kinderzitjes en andere spullen achterin kan problemen opleveren. (Let op: voor de afdeling gereedschapverhuur gelden andere tijden)
U vult als begindatum en einddatum de huurdag in. U kunt het springkussen dan de dag ervoor ophalen tussen 15:00-17:00uur of op de dag zelf tussen 9:00-12:00uur. U kunt het springkussen de dag na de huurdag weer bij ons inleveren tussen 9:00-17:00uur.  

Deze korting geldt dus niet bij bezorging!

Mooi weer garantie 

Op ieder springkussen dat u bij ons kunt huren zit standaard mooi weer garantie. Dit betekent dat u kosteloos uw springkussen, springkasteel of ander luchtkussen kunt annuleren mits u dit doet 48 uur voor de huurdatum. Er moet dan voor de huurdag tussen 10:00-18:00uur wel meer dan 30% kans op regen zijn voorspelt gedurende minimaal 3 uur achterelkaar op buienrader.nl.    

Voorbeeld:

U komt op vrijdag een springkussen ophalen? Dan moet uw annulering uiterlijk op dinsdagavond om 23:59uur bij ons binnen zijn via email op info@rasverhuur.nl met daarbij een screenshot van Buienrader.nl waar wij op kunnen zien dat uw annulatie aan de regels voldoet. Wij bevestigen uw annulatie hierna via email of telefoon. Voldoet uw annulering niet aan de regels, zoals hier uitgelegd, dan gelden de normale verhuurvoorwaarden.   

Bezorging

Wilt u het springkussen of een ander artikel bezorgd hebben? Geen probleem! Wij bezorgen al onze artikelen vanaf een minimale huurprijs van €100,00 incl. 21% btw tegen een onkostenvergoeding. Wilt u weten wat het bezorgen van een springkussen u gaat kosten? Via onze website rasverhuur.nl kunt u eenvoudig eerst een vrijblijvende offerte aanmaken, voordat u de keuze maakt om een artikel(en) zelf bij ons af te halen of te laten bezorgen. Vul bij de keuze bezorging de huurdag in bij zowel de begindatum als de eiddatum.

Op- en afbouw

Als u heeft gekozen voor het laten bezorgen van uw reservering dan bieden wij ook de mogelijkheid aan dat wij u meehelpen met het opzetten en inpakken van het luchtkussen, mits dit binnen onze werktijden valt. Anders zou u dit zelf moeten doen. Wij halen het luchtkussen dan de volgende dag of indien het een zondag betreft op maandag weer bij u op. Bij ieder artikel kunt u bij de extra opties lezen wat de meerprijs bedraagt voor hulp bij de op- en afbouw. 

Een springkussen veilig gebruiken

Alle springkussens die u bij ons kunt huren beschikken over een logboek en certificaat van goedkeuring voor Nederland en Belgie. Ondanks dat onze springkussens dus veilig zijn, zit een ongelukje in een klein hoekje, maar is toch vaak te voorkomen door de instructies juist op te volgen en toezicht op de spelende kinderen te houden door een volwassen persoon(18+). Bekijk onderstaande video aandachtig en volg de instructies op!