Stormbaan Piratenrun Huren

275,00 / 1 dag 
(Incl. BTW)
Reserveren
Opties bekijken

Producteigenschappen

Minimaal benodigde ruimte in cm (DXBXH) 1930x460x720
Afmeting in cm (DXBXH) 1730x360x700
Aantal gebruikers 2
Transportafmeting -
Minimale doorgang -
Vervoer (minimaal) Grote aanhangwagen, grote lege bestelbus
Stroom 2 x 230 Volt / 2x 1100 Watt
Aantal pers. op- en afbouw 3
Gewicht 1 x 160 kg, 1 x 200 kg
Inbegrepen onderdelen Grondzeil - blowers - haringen - spanbanden(2) die om de kussens horen - transportzeilen(2)
Wat mag niet op het luchtkussen Confetti, eten & drinken, schoenen, klimmen op de wanden
Staat bij retour Schoon retour anders schoonmaakkosten(nat van de regen is niet erg)
Opmerkingen Zorg dat er altijd toezicht(18+) is op de spelende kinderen. Bij slecht weer is kosteloos verplaatsen binnen 6 maanden mogelijk.
Annuleren mogelijk bij slecht weer? Nee, tenzij afkoop annuleringskosten afgesloten

Omschrijving

Hoe werkt het huren van de grote Stormbaan Piratenrun

Om te beginnen bekijkt u of de stormbaan past op de plaats waar hij moet komen te staan. Hiervoor kijkt u naar de minimaal benodigde ruimte dat bij iedere stormbaan vermeld staat. Op deze manier kan het luchtkussen geen schade oplopen aan de wanden, is er nog genoeg ruimte om om de hindernisbaan heen te kunnen lopen en staan de 2 blowers vrij aan de zijkant, zodat zij hun lucht kunnen aanzuigen. Ook is er zo genoeg ruimte om de hindernisbaan te kunnen vastzetten. Als de stormbaan na het opmeten van de beschikbare ruimte past dan kunt u de Piratenrun gaan reserveren. U kunt dan uit diverse extra opties kiezen die u erbij wilt reserveren. Komt het stormbaan bijvoorbeeld op een harde ondergrond te staan dan kunt u er valmatten bij huren. Ook bepaald u of u het luchtkussen zelf bij ons komt ophalen in Bergen op Zoom of dat u hem bezorgd wilt hebben op locatie. Bij deze laatste keuze bent u wel minder flexibel in de tijd, omdat alles wel binnen onze werktijden moet plaatsvinden. Onze stormbanen zijn allemaal geschikt om zelf af te halen, op te zetten, weer in te pakken en terug te brengen. Het juiste vervoersmiddel is een grote aanhangwagen of grote lege bestelwagen. Bij ieder luchtkussen staat vermeld met welk vervoer u de stormbanen kunt ophalen.  

Huren met korting!

Haalt u de hindernisbaan zelf bij ons op in Bergen op Zoom dan huurt u extra voordelig. Uiteraard hoeft u dan geen bezorgkosten te betalen, maar ook huurt u de stormbaan voor het hele weekend voor slechts 1x de dagprijs van €275,-. Al onze stormbanen zijn geschikt om zelf op te halen en op te zetten. Uiteraard krijgt u hiervoor van ons instructies mee. U kunt de stormbaan ophalen op vrijdag tussen 16:00-17:30uur of op zaterdagochtend tussen 9:00-12:00uur. U kunt de stormbaan dan weer op maandag bij ons inleveren tussen 8:00-17:30uur.

Heeft u de stormbaan op een door de weekse dag nodig(ma/di/wo/do/vr) dan kunt u het luchtkussen de dag voor de huurdatum bij ons ophalen indien hij niet verhuurd is en de dag na de huurdatum weer bij ons inleveren (met uitzondering van zon- en feestdagen). Zorg er wel voor dat u met deugdelijk en groot genoeg vervoer komt om het luchtkussen bij ons op te halen.

(Let op: voor de afdeling gereedschapverhuur en licht en geluid verhuur gelden andere tijden). 

Bezorging

Wilt u uw reservering bezorgd hebben? Geen probleem! Wij bezorgen al onze artikelen vanaf een minimale huurprijs van €100,00 incl. 21% btw tegen een onkostenvergoeding. Wilt u weten wat het bezorgen van de stormbanen u gaat kosten? Via onze website rasverhuur.nl kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanmaken, voordat u de keuze maakt om een artikel(en) zelf bij ons af te halen of te laten bezorgen.  

Op- en afbouw

Als u heeft gekozen voor het laten bezorgen van uw reservering dan bieden wij ook de mogelijkheid aan dat wij u meehelpen met het opzetten en inpakken van het luchtkussen, mits dit binnen onze werktijden valt. Anders zou u dit zelf moeten doen. Wij halen het luchtkussen dan de volgende dag of indien het een zondag betreft op maandag weer bij u op. Bij ieder artikel kunt u bij de extra opties lezen wat de meerprijs bedraagt voor hulp bij de op- en afbouw. 

Een Stormbaan veilig gebruiken

Alle luchtkussens die u bij ons kunt huren beschikken over een logboek en certificaat van goedkeuring voor Nederland en België. Ondanks dat onze springkussens dus veilig zijn, zit een ongelukje in een klein hoekje, maar is toch vaak te voorkomen door de instructies juist op te volgen en toezicht op de spelende kinderen te houden door een volwassen persoon(18+). Bekijk onderstaande video aandachtig en volg de instructies op!