Een Springkussen huren in Tholen

Wilt u een springkussen, stormbaan, Abraham pop, Sarah pop, bouwdroger, statafel of ander artikel dat u bij ons op de website tegenkomt huren in Tholen? Bij Ras Verhuur bent u op het juiste adres. Wij zijn gevestigd aan de randweg van Bergen op Zoom(bedrijventerrein De Poort) dus vlakbij Tholen. Vanaf ons magazijn aan de Poortweg 18 - A  te Bergen op Zoom, ongeveer 10 minuten rijden vanaf Tholen, bedienen wij heel West-Brabant met de leukste springkussens in vele thema`s. Voor ieder feest of event hebben wij een luchtkussen in de verhuur. 

Korting

Wilt u ook korting ontvangen op uw springkussen? Haalt u uw springkussen of stormbaan zelf bij ons op in Bergen op Zoom dan scheelt u dat uiteraard in de bezorgkosten. Wij werken met weekend huur. U kunt het springkussen of stormbaan dat u heeft gereserveerd via onze website ophalen op vrijdag tussen 15:00-17:30uur of zaterdag tussen 9:00-12:00uur en weer bij ons inleveren op maandag tussen 8:00-17:30uur. U betaalt slechts voor 1 huurdag. 

Heeft u een springkussen op een door de weekse dag nodig dan kunt u het luchtkussen de dag voor de huurdatum bij ons ophalen en de dag na de huurdatum weer bij ons inleveren. Zorg er wel voor dat u met deugdelijk en groot genoeg vervoer komt om uw reserving op te halen. Een auto met kinderzitjes en andere spullen achterin kan problemen opleveren. (Let op: voor de afdeling gereedschapverhuur gelden andere tijden)

Mooi weer garantie 

Op ieder springkussen of stormbaan dat u bij ons kunt huren zit standaard mooi weer garantie. Dit betekent dat u kosteloos uw springkussen, springkasteel of ander luchtkussen kunt annuleren mits u dit doet 48 uur voor de huurdatum. Er moet dan voor de huurdag tussen 10:00-18:00uur wel meer dan 30% kans op regen zijn voorspelt gedurende minimaal 3 uur achterelkaar in Tholen op buienrader.nl.    

Voorbeeld:

U komt op vrijdag een springkussen ophalen? Dan moet uw annulering uiterlijk op dinsdagavond om 23:59uur bij ons binnen zijn via email op info@rasverhuur.nl met daarbij een screenshot van Buienrader.nl waar wij op kunnen zien dat uw annulatie aan de regels voldoet. Wij bevestigen uw annulatie hierna via email of telefoon. Voldoet uw annulering niet aan de regels, zoals hier uitgelegd, dan gelden de normale verhuurvoorwaarden.   

Bezorging

Wilt u het springkussen of een ander artikel bezorgd hebben in Tholen? Geen probleem! Wij bezorgen al onze artikelen vanaf een minimale huurprijs van €100,00 incl. 21% btw in Tholen tegen een onkostenvergoeding. Wilt u weten wat het bezorgen van een springkussen, stormbaan, meubilair of gereedschap u gaat kosten? Via onze website rasverhuur.nl kunt u eenvoudig eerst een vrijblijvende offerte aanmaken, voordat u de keuze maakt om een artikel(en) zelf bij ons af te halen of te laten bezorgen in Tholen.  

Op- en afbouw

Als u heeft gekozen voor het laten bezorgen van uw reservering dan bieden wij ook de mogelijkheid aan dat wij u meehelpen met het opzetten en inpakken van het luchtkussen, mits dit binnen onze werktijden valt. Anders zou u dit zelf moeten doen. Wij halen het luchtkussen dan de volgende dag of indien het een zondag betreft op maandag weer bij u op. Bij ieder artikel kunt u bij de extra opties lezen wat de meerprijs bedraagt voor hulp bij de op- en afbouw.